Rüyada Camide Abdest Elde Etmek

Rüyada Camide Abdest Elde Etmek

Rüyada Camide Abdest Elde Etmek

Rüyada camide abdest elde etmek; güzelliğe, korunmaya, hayır ve iyiliğe delalettir. Rüyada Camide temiz su ile iyice abdest aldığını görmek maksada kavuşmaktır. Camide alınan abdestin tamamlanmaması mevcut sıkıntıların bir vakit daha devam etmesi biçiminde tabir edilir. Bütünleyici başlık için bakınız rüyada abdest almak.)

Namaz kılmak gayesiyle camide abdest olmak korkudan belirli olmaya, Abdest alıp namaza durmak gam ve kederden kurtularak Allah’a hamt etmeye işarettir.

Rüyada Camide abdest üzerine abdest almak ziyadesiyle nurlanmaya ve parlak bir gönle kavuşmaya yorulmaktadır. Abdest suyundan içmek hayır ve iyiliğe, korkudan belli olmaya, hastalıktan kurtulmaya ve berekete kötüye işaret eder.

Rüyada abdest alınırken görülmesi, o kişinin o dönem yaşadığı fiziksel ve manevi sıkıntılarının ortadan kalkacağını belirtir. Abdestin bozulması ise, bir dönem geçici sıkıntılar yaşayacağını ifade eder.

Herhangi bir camide abdest alınması genelde ferahlamaya yorulur. İleri gelen kimselerin yanında ihtiyaçların karşılanmasına da cümle parçası edilir. Camide temiz bir su ile abdest alınıyorsa amacına kavuşur.

Bir kimse rüyasında abdest almaya yerinde (caiz) olan bir su ile abdest aldığı halde, ikinci bir defa daha abdest aldığını görse, o kimsenin gönlünün aydınlanacağına delalet eder. Çünkü abdest olmak nurdur. Rüyasında temiz bir su ile abdest aldığını gören kimse, isteklerine kavuşur, eğer abdestini tamamlayamazsa bu rüya tersine yorumlanır.

Rüyada camide yükseklik abdest i elde etmek güzelliğe, Allahu Teâlâ Hazretleri tarafından korunacağına işarettir. Namaz kılarken bununla beraber da abdest aldığını gören kimse, düşmanından kurtulur.

Rüyada camide abdest aldıktan daha sonra, eliyle avuçlayarak o abdest suyundan içtiğini bakmak, hayır ve hasenata, berekete, hastalıktan şifaya, korkudan kurtulmaya kötüye işaret eder. Saf bir su ile ve bitmiş olarak camide abdest aldığını görebilen, eğer bir üzüntüsü varsa, o üzüntüden kurtulur, borçlu ise borcunu öder, hasta ise iyileşir, günahkâr ise pişmanlık edip günahı affedilir. Eğer bir şeyden korkusu varsa, korkusu geçer.

Rüyada pak su ile tamamen abdest aldığını görebilen kimsenin maksadına kavuşmasına, eğer abdestini tamamlamamışsa aksine dikkat çekici eder. Rüyada camide abdest alıp namaza girdiğini görebilen kimse, üzüntü ve kederden kurtulur.

Rüyada camide abdest almak, rüyayı gören kişinin olmasını istediği hayallerinin gerçekleşmesi anlamına gelmektedir. Hayallerinin gerçekleşmesi durumunda vereceği sadakaya tabir edilir. Bazı rüya yorumcuları camide abdest almayı kişinin yapmak istediği her şeyin hakiki olması için daha evvelden verdiği hayır sözü ya da adağını yerine getireceği şeklinde yorumlamışlardır.

Rüyada abdest edinmek, o günlerde herhangi bir sıkıntınız, üzüntünüz varsa fazla yakın bir zamanda bunlardan kurtulacağınıza, eğer borcunuz yâda hastalığınız sizi üzüyorsa bunlardandı yakın zamanda kurtulup feraha kavuşacağınıza ve günahlarınızın affedileceğine işarettir.

sizlere www.trendsohbet.com farkıyla sunulmuştur.

Geveze SohbetTrend SohbetBalım SohbetHilal SohbetMynet SohbetMobil Sohbet

AutoMatiC 496
Cevap bırakın